aantal personen: 1


  • IngrediĆ«nten:


    • 1 limoen

    • 2 liter grapefruitsap

    • 1 dl Pimm’s

    • Dillegroen (vers of diepvries)

    • 1 komkommer

    • 1/4 rode paprika

    • 1 liter tonic

    • (tabasco)


  • Bereiding:


    • Het limoentje schoonboenen, dik schillen en het wit uit de schil schrapen

    • De schil in heel dunne reepjes snijden, kort blancheren en koud spoelen

    • Van 1 pak grapefruitsap ijsblokjes maken

    • Vlak voor het serveren in een bowlschaal mengen:

    • de Pimm’s (kruidige likeur), liter grapefruitsap, 2 eetlepels dillegroen, de komkommer in plakjes geschaafd, de heel fijngehakte paprika, de limoensliertjes, de grapefruitsap-ijsblokjes
      en de gekoelde tonic

    • Voor de liefhebbers kruidige pepersaus erbij zetten