J

<br /> Recepten cocktails – Cocktail recept voor – onge jenevercoctail <br />


aantal personen: 8


  • IngrediĆ«nten:


    • 150 g kristalsuiker

    • 8 frambozen (vers of diepvries)

    • 4 dl mineraalwater

    • 2 citroenen

    • 4 dl jenever

    • 8 munttakjes

  • Bereiding:


    • Draai de rand van 8 champagneglazen even op een halve citroen en duw vervolgens in de suiker op een bordje

    • Leg in elk glas een framboos en overgiet met een bodempje water

    • Plaats de glazen gedurende 2 uur in de diepvriezer

    • Verwarm het mineraalwater en los er de suiker in op

    • Laat de suikersiroop afkoelen

    • Was 1 citroen grondig, schil hem fijn, snijd de schil in reepjes of gebruik een canneleermesje

    • Pers de citroenen en zeef het sap

    • Meng met de jenever en de suikersiroop

    • Laat goed afkoelen en schenk in de glazen

    • Versier met een muntblaadje en een reepje citroenschil