Aantal personen: 1

Ingrediƫnten

  • 8-10 peulen (vers of uit de diepvries)
  • 6 aspergepunten (vers of uit blik, goed uitgeleekt)
  • 50 gr bamboespruiten (uit blik, uitgelekt)
  • 6 kastanjes (uit blik), in plakjes gesneden
  • 150 gr Chinese kool, in reepjes gesneden
  • 4 champignons, in plakjes gesneden
  • 3 el citroensap
  • 1 tl sojasaus (zonder suiker)
  • 1/2 tl mosterdpoeder
  • Fijngehakte peterselie

Bereiding:

  1. Kook de verse peulen en aspergepunten van te voren in een beetje water gaar en laat ze afkoelen
  2. Snijd ze in hapklare stukjes en vermeng ze luchtig met de koude bamboespruiten, kastanjes, Chinese kool en champignons
  3. Vermeng het citroensap met de sojasaus, mosterdpoeder en fijngehakte peterselie en giet dit mengsel over de salade