Aantal personen: 2 – 3

  • IngrediĆ«nten
    • 500 gram hamlappen
    • 6 eetlepels neutrale sojasaus
    • 3 eetlepels olie
    • 2 eetlepels tamarinde (vloeibaar)
    • 2 knoflook tenen
    • 2 theelepels kerrie poeder
    • 1 theelepel laos(of stukje van 2 1/2 centimeter)
    • 1 theelepels Gember poeder
    • 1 theelepel ketoembar
    • 1 eetlepels tomaten puree
    • 1 ml natrena vloeibaar

  • Bereiding:
    • Snijd het vlees in repen maak een marinade van sojasaus, natrena, olie, tamarinde,
      kerriepoeder, laos gember en ketoembar.
    • Laat het vlees minstens 3 uur marineren
    • Haal het vlees uit de marinade en bak het in de wok aan alle kanten bruin.
    • Voeg de knoflook toe en laat deze even meebakken.
    • Roer de tomatenpuree door de marinade en giet deze bij het vlees.
    • Zet het vuur laag en laat het vlees in circa 30 minuten goed gaar worden.