• IngrediĆ«nten:


    • 500 gr rauwe vis met vast vlees

    • 2 kleine uien

    • 4 sappige verse tomaten

    • 4 verse groene chillies naar smaak (eventueel te vervangen door verse groene paprika)

    • Enkele teentjes knoflook

    • 8 verse limoentjes

    • Een handvol verse koriander

    • 1 koffielepel olijfolie

    • Zout naar smaak

    • Zwarte peper naar smaak

  • Bereiding:


    • Hak de uien, knoflook, tomaten, chillies en koriander fijn

    • Pers de limoentjes uit en voeg ze aan de groenten toe

    • Snijd de vis in tamelijk kleine stukjes, bestrooi die met peper en zout en voeg ze eveneens toe

    • Laat de vis vier uur marineren in de koelkast

    • Meng er alvorens het gerecht (ijskoud) op te dienen de olijfolie door

    • Eventueel mag u ook een beetje ketchup en worcestershiresauce toevoegen