aantal personen: 4
-
Ingrediënten:- 160 gr kalfslende
- 1 eetlepel mosterd
- 10 gr basilicum
- 10 gr peterselie
- 10 gr bieslook
- 10 gr dragon
- 1 el olie
- Balsamico azijn naar smaak
- 1 el olijfolie
- 50 gr tonijn
- 50 gr mayonaise
- 0,5 dl room
- Zout naar smaak
- Peper naar smaak
-
Bereiding:- Het vlees met mosterd insmeren
- De kruiden hakken en het vlees erdoor rollen
- Olie niet te heet laten worden in een koekepan en het vlees om en om hierin bakken
- Let erop dat de kruiden niet verbranden!
- Het vlees opbinden en in de diepvries op laten vriezen
- De tonijn in de keukenmachine fijn maken, door een zeef wrijven en met mayonaise, peper en zout mengen
- De room half stijf slaan en door de tonijn spatelen
- Vier borden met de tonijncreme bestrijken
- De kalfslende zeer dun snijden en op de tonijncreme leggen
- Het vlees met azijn en olie inkwasten en met peper en zout bestrooien
- Serveer direct