aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:

    • 160 gr kalfslende
    • 1 eetlepel mosterd
    • 10 gr basilicum
    • 10 gr peterselie
    • 10 gr bieslook
    • 10 gr dragon
    • 1 el olie
    • Balsamico azijn naar smaak
    • 1 el olijfolie
    • 50 gr tonijn
    • 50 gr mayonaise
    • 0,5 dl room
    • Zout naar smaak
    • Peper naar smaak


  • Bereiding:

    • Het vlees met mosterd insmeren
    • De kruiden hakken en het vlees erdoor rollen
    • Olie niet te heet laten worden in een koekepan en het vlees om en om hierin bakken
    • Let erop dat de kruiden niet verbranden!
    • Het vlees opbinden en in de diepvries op laten vriezen
    • De tonijn in de keukenmachine fijn maken, door een zeef wrijven en met mayonaise, peper en zout mengen
    • De room half stijf slaan en door de tonijn spatelen
    • Vier borden met de tonijncreme bestrijken
    • De kalfslende zeer dun snijden en op de tonijncreme leggen
    • Het vlees met azijn en olie inkwasten en met peper en zout bestrooien
    • Serveer direct