aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 300 g kalfskogelbiefstuk

    • 250 g haricots verts

    • 250 g gemengde paddestoelen, bijv. oesterzwammen, kastanjechampignons, trompettes des morts

    • 4 eetlepels olie

    • 2 teentjes knoflook

    • 1 eetlepel balsamico-azijn

    • Zout

    • Peper


  • Bereiding:


    • 2 Eetlepels olie verhitten

    • Vlees op hoog vuur in ca. 6 minuten rondom bruin bakken

    • Ca. 1 Uur laten afkoelen, dan ca. 2 uur in diepvriezer leggen

    • Uit vriezer in plakjes snijden

    • Over 4 borden verdelen

    • In ruim kokend water met zout haricots verts 3-5 minuten koken

    • Onder koud water afspoelen en laten uitlekken

    • Paddestoelen in reepjes snijden

    • In ruime koekepan rest van olie verhitten

    • Knoflook erboven uitpersen

    • Paddestoelen erbij doen en 5-10 minuten bakken tot vocht verdampt is

    • Azijn toevoegen, even laten verdampen

    • Op smaak brengen met zout en peper

    • Saus over vlees schenken