aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
300 g kalfskogelbiefstuk -
250 g haricots verts -
250 g gemengde paddestoelen, bijv. oesterzwammen, kastanjechampignons, trompettes des morts -
4 eetlepels olie -
2 teentjes knoflook -
1 eetlepel balsamico-azijn -
Zout -
Peper
-
-
Bereiding:-
2 Eetlepels olie verhitten -
Vlees op hoog vuur in ca. 6 minuten rondom bruin bakken -
Ca. 1 Uur laten afkoelen, dan ca. 2 uur in diepvriezer leggen -
Uit vriezer in plakjes snijden -
Over 4 borden verdelen -
In ruim kokend water met zout haricots verts 3-5 minuten koken -
Onder koud water afspoelen en laten uitlekken -
Paddestoelen in reepjes snijden -
In ruime koekepan rest van olie verhitten -
Knoflook erboven uitpersen -
Paddestoelen erbij doen en 5-10 minuten bakken tot vocht verdampt is -
Azijn toevoegen, even laten verdampen -
Op smaak brengen met zout en peper -
Saus over vlees schenken
-