aantal personen:4


  • Ingrediënten:


    • 1 teentje knoflook, fijngehakt

    • 1 dl olijfolie

    • 250 g ossehaas

    • 2 eetlepels pijnboompitten

    • 100 g rucola (raketkruid) of waterkers

    • 2 eetlepels kappertjes (potje)

    • 125 g stukje parmezaanse kaas


  • Bereiding:


    • Knoflook met olie mengen

    • Ossehaas paar minuten in diepvries leggen

    • Vervolgens in heel dunne plakken snijden

    • Eventueel tussen plasticfolie

    • leggen en voorzichtig pletten door er met deegrol op te slaan

    • Borden met knoflookolie bestrijken

    • Plakken ossehaas op borden schikken

    • Pijnboompitten in droge koekepan goudgeel roosteren

    • Midden op ossehaas rucola schikken

    • Garneren met pijnboompitten en kappertjes

    • Aan tafel kaas erover schaven