aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 300 g mager mals rundvlees (bijvoorbeeld ossehaas of rosbief), zeer dun gesneden

    • 300 g champignons, in dunne plakken

    • Zout

    • Peper

    • 5 eetlepels olijfolie

    • 200 g kerstomaatjes, in vieren

    • 100 g gemengde sla (rucola en veldsla)

    • 1 eetlepel citroensap

    • Zout

    • Versgemalen peper


  • Bereiding:


    • Oven voorverwarmen op 220 graden

    • Vlees op schaal leggen en champignons erover verdelen

    • Met zout en peper bestrooien en met 2 eetlepels olie besprenkelen

    • Schaal 2- 3 minuten in oven zetten

    • Vlees en champignons over 4 borden verdelen

    • Tomaat en sla erop schikken

    • Dressing kloppen van citroensap, 3 eetlepels olie, zout en peper

    • Dressing over carpaccio schenken