aantal personen: 4
-
Ingrediënten:-
300 g mager mals rundvlees (bijvoorbeeld ossehaas of rosbief), zeer dun gesneden -
300 g champignons, in dunne plakken -
Zout -
Peper -
5 eetlepels olijfolie -
200 g kerstomaatjes, in vieren -
100 g gemengde sla (rucola en veldsla) -
1 eetlepel citroensap -
Zout -
Versgemalen peper
-
-
Bereiding:-
Oven voorverwarmen op 220 graden -
Vlees op schaal leggen en champignons erover verdelen -
Met zout en peper bestrooien en met 2 eetlepels olie besprenkelen -
Schaal 2- 3 minuten in oven zetten -
Vlees en champignons over 4 borden verdelen -
Tomaat en sla erop schikken -
Dressing kloppen van citroensap, 3 eetlepels olie, zout en peper -
Dressing over carpaccio schenken
-