• IngrediĆ«nten:


    • 2 in stukjes gesneden niet te rijpe mango’s

    • 100 gr rozijnen

    • 150 gr in stukjes gesneden dadels

    • 100 gr in stukjes gesneden verse gember

    • 1 theelepel mosterdzaad

    • 750 gr basterdsuiker

    • 50 gr zout

    • 2 teentjes knoflook

    • 2 in stukjes gesneden hete pepers (lomboks)

    • 1 liter azijn

    • 225 gr in stukjes gesneden uien


  • Bereiding:


    • Doe de rozijnen, de dadels en de gesneden pepers in een schaal,
      giet er de azijn over en laat dit tot de volgende dag staan

    • Doe het dan in een pan en voeg alle andere ingrediĆ«nten toe

    • Breng het mengsel aan de kook en laat het zachtjes koken tot de
      massa dik en bruin is

    • Laat de chutney afkoelen en bewaar hem in potten in de koelkast