Aantal personen: 2
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 4 dunne rundersaucijsjes
- 1 kleine rode paprika
- 1 groene Spaanse peper
- 1 dunne prei (± 150 gr)
- 3 eieren
- 3 eetlepels melk
- 1 1/2 theelepel cajunkruiden
- 50 gr geraspte belegen kaas
Bereiding:
- Verhit de olie en bak de saucijsjes in ± 5 minuten rondom bruin
- Neem ze uit de pan en snijd ze in stukjes (bewaar het bakvet)
- Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes
- Haal de pitjes uit de peper en snijd hem in stukjes
- Snijd de prei in reepjes
- Klop de eieren met de melk, de cajunkruiden en de kaas los
- Verhit het bakvet opnieuw en bak de paprika, de Spaanse peper en de prei ± 2 minuten
- Bak de stukjes saucijs nog even mee
- Schenk het eimengsel erover en laat de omelet met het deksel op de pan in ± 7 minuten zachtjes gaar worden
- Serveer er Creoolse rijst bij