voor: 32 broodjes

  • Ingredi├źnten
    • 350 gr wit brooddeeg
    • 500 gr worstevlees
    • 2 tl mosterd
    • 100 gr fijngeraspte pittige kaas

  • Bereiding:
    • Maak het deeg, laat het rijzen en sla het in
    • Rol het gerezen deeg uit tot een lap van 20 X 50 cm
    • Snijd het deeg in de lengte doormidden
    • Vorm van het vlees 2 lange worsten van 50 cm
    • Bestrijk het deeg met mosterd, strooi de helft van de kaas erover en leg op elke halve deeglap een lange worst
    • Vouw het deeg om de worst en rol het met de palmen van uw handen uit tot 45 cm
    • Snijd elke rol in 16 stukken
    • Kerf ze aan de bovenkant in met een mes
    • Bestrooi ze met de resterende kaas
    • Plaats de broodjes op ingevette bakplaten en laat ze 30 minuten rijzen
    • Verwarm de oven voor op 220┬░C
    • Bak ze circa 25 minuten