• Ingrediënten:
    • 1/2 portie deeg voor volkorenbrood
    • 1 grote ui, fijngehakt
    • 25 gr boter
    • 6 el melk
    • 2 el verse salie of 1 theelepel gedroogde salie
    • 1 theelepel mosterdpoeder
    • 100 gr mozzarella, geraspt
    • 1 el burghul

  • Bereiding:
    • Laat de ui 5 minuten trekken in een pannetje met de boter en melk
    • Giet de ui af en laat afkoelen
    • Maak het deeg zoals aangegeven in het recept
    • Kneed er de ui, salie, mosterd en de helft van de kaas door
    • Vorm 3 lange slierten van het deeg en vlecht ze
    • Druk ze aan de uiteinden stevig tegen elkaar
    • Plaats het brood op een ingevette bakplaat en laat het afgedekt met ingevette plastic folie rijzen tot het dubbele volume
    • Verwijder de folie, bestrooi het brood met de resterende kaas en de burghul
    • Verwarm de oven voor op 230°C en bak het brood 15 minuten
    • Zet de oven op 200°C en bak het brood nog 15 minuten