Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 1 eetlepel gemalen zwarte peper
  • 1 theelepel zout
  • Mespunt cayennepeper
  • Mespunt paprikapoeder
  • 2 theelepels oregano
  • 2 theelepels sesamzaadjes
  • 2 moten kabeljauw (± 150 gr)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Anti-aanbakpan

Bereiding:

  1. Vermeng de kruiden en de sesamzaadjes en druk dit kruidenmengsel aan beide kanten op vis
  2. Verhit in een pan met anti-aanbaklaag de olie en bak de vis aan beide kanten ± 2 minuten geef er gestoomde groenten bij
  3. Vul een stoommandje met bijvoorbeeld stukken rode ui, wortel, tomaat, bleekselderij, venkelknol en gekookte maïskolf
  4. Hang het stoommandje in een pan boven kokend water en stoom de groenten in ± 10 minuten beetgaar
  5. Bestrooi de groenten voor het serveren met grof zeezout