Aantal personen: 2
Ingrediënten
- 1 eetlepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel zout
- Mespunt cayennepeper
- Mespunt paprikapoeder
- 2 theelepels oregano
- 2 theelepels sesamzaadjes
- 2 moten kabeljauw (± 150 gr)
- 1 eetlepel olijfolie
- Anti-aanbakpan
Bereiding:
- Vermeng de kruiden en de sesamzaadjes en druk dit kruidenmengsel aan beide kanten op vis
- Verhit in een pan met anti-aanbaklaag de olie en bak de vis aan beide kanten ± 2 minuten geef er gestoomde groenten bij
- Vul een stoommandje met bijvoorbeeld stukken rode ui, wortel, tomaat, bleekselderij, venkelknol en gekookte maïskolf
- Hang het stoommandje in een pan boven kokend water en stoom de groenten in ± 10 minuten beetgaar
- Bestrooi de groenten voor het serveren met grof zeezout