aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:

    • 400 gr gehakt
    • 1 pot bruine bonen
    • 2 uien
    • 30 gr margarine
    • Geraspte kaas
    • 1 blikje tomatenpuree
    • 2 eetlepel. paprikapoeder
    • Majoraan
    • Aardappelpuree
    • Eventueel peper en/of zout


  • Bereiding:

    • Maak de aardappelpuree
    • Snij de ui
    • Fruit de ui
    • Voeg het gehakt toe en bak dit rul
    • Voeg hierbij de tomatenpuree,marjoraan en de bruine bonen aan toe en maak het geheel warm
    • Voeg eventueel naar smaak zout en peper toe
    • Bekleed een ovenschaal met de aardappelpuree
    • Vul dit met het bonenmengsel
    • Strooi geraspte kaas over het gerecht
    • Verwarm het geheel ongeveer 15 min. in een oven op 200 graden Celsius