aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten:


    • 1 1/2 ui, gesnipperd

    • 1 rode paprika, in dunne reepjes

    • 1 klein teentje knoflook

    • 2 eetlepels boter

    • 200 g champignons, in plakjes

    • 1 eetlepel tomatenpuree

    • 1/2 eetlepel paprikapoeder

    • Zout

    • Peper

    • 1 1/2 dl Griekse roomyoghurt

    • 400 g biefstuk, in reepjes

    • 1 borrelglaasje wodka


  • Bereiding:


    • Ui, paprika en knoflook in 1 eetlepel boter ca. 8 minuten zachtjes bakken

    • Vuur hoger draaien en champignons nog enkele minuten meebakken

    • Tomatenpuree erdoor roeren en ca. 3 minuten zachtjes bakken

    • Paprikapoeder, zout, peper en yoghurt erdoor roeren

    • In andere pan in 1 eetlepel boter reepjes biefstuk ca. 3 minuten om en om bakken

    • Wodka in pan schenken en alcohol laten verdampen

    • Reepjes vlees en wodka door saus scheppen

    • Geef er rijst en een groene salade bij