aantal personen: 2
-
Ingrediënten:-
25 g boter -
1 kleine ui, in dunne ringen -
300 g entrecote, in reepjes -
1 teentje knoflook -
1/2 eetlepel tomatenpuree -
2 1/2 eetlepel cognac -
75 g grotchampignons, in plakjes -
4 eetlepels creme fraiche -
Zout -
Peper -
3 takjes peterselie, fijngeknipt
-
-
Bereiding:-
In wok boter verhitten -
Ui ca. 1 minuut roerbakken -
Vlees toevoegen en al roerend in ca. 5 minuten bruin bakken -
Knoflook erboven uitpersen -
Tomatenpuree toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken -
Cognac en champignons toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken -
Creme fraiche erdoor roeren -
Op smaak brengen met zout en peper -
Peterselie erover strooien -
Serveren met rosti rondjes, aardappelpuree of gekookte rijst
-