aantal personen: 2


  • IngrediĆ«nten:


    • 25 g boter

    • 1 kleine ui, in dunne ringen

    • 300 g entrecote, in reepjes

    • 1 teentje knoflook

    • 1/2 eetlepel tomatenpuree

    • 2 1/2 eetlepel cognac

    • 75 g grotchampignons, in plakjes

    • 4 eetlepels creme fraiche

    • Zout

    • Peper

    • 3 takjes peterselie, fijngeknipt


  • Bereiding:


    • In wok boter verhitten

    • Ui ca. 1 minuut roerbakken

    • Vlees toevoegen en al roerend in ca. 5 minuten bruin bakken

    • Knoflook erboven uitpersen

    • Tomatenpuree toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken

    • Cognac en champignons toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken

    • Creme fraiche erdoor roeren

    • Op smaak brengen met zout en peper

    • Peterselie erover strooien

    • Serveren met rosti rondjes, aardappelpuree of gekookte rijst