aantal personen: 4
-
Ingrediƫnten:-
500 g kogelbiefstuk -
1 bosje lente-uitjes -
1/2 Chinese kool -
150 g oesterzwammen -
1 gele paprika -
1 rode Spaanse peper -
2 eetlepels honing -
1 eetlepel Chinese kruiden (McCormick) -
2 teentjes knoflook, gekneusd -
ca. 2 cm geraspte gemberwortel -
2 eetlepels ketjap manis -
2 eetlepels olie
-
-
Bereiding:-
Biefstuk, lente-ui, Chinese kool en oesterzwammen in reepjes snijden -
Paprika in kleine blokjes en Spaanse peper in ringen snijden -
Honing, Chinese kruiden, knoflook, gember, ketjap, olie en 1 1/2 dl water mengen -
Vlees hierin 2-3 uur marineren -
Vlees uit marinade scheppen -
In wok olie verhitten en vlees ca. 1 minuut roerbakken -
Lente-ui en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken -
Kool en oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken -
Spaanse peper erdoor scheppen -
Serveren met pandanrijst
-