Biefstuk met argentijnse chimichurrisaus – Vet maaltijd, fase 1

recept Biefstuk met argentijnse chimichurrisaus – Vet maaltijd, fase 1



Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 1 limoen
    • 1 ui
    • 3 teentjes knoflook
    • flinke bos peterselie
    • 1 dl olijfolie
    • 1 theelepel gedroogde oregano
    • 6 eetlepels azijn
    • zout, snufje cayennepeper
    • 2 biefstukken


  • Bereiding:

    • Pel en snipper de ui en de knoflook zeer fijn
    • Was en hak de peterselie fijn
    • Maak een saus van 6 eetlepels limoensap, met de knoflook, olijfolie, peterselie, oregano, en de azijn
    • Breng op smaak met zout en cayennepeper
    • laat de saus ± 1 uur rusten
    • Laat de biefstukken afgedekt op kamertemperatuur komen
    • Verwarm de grillpan voor
    • Bestrijk de biefstukken met olijfolie en gril de biefstukken aan beide kanten medium
    • Bestrooi met zout en peper
    • serveer de biefstukken met de chimichurrisaus erover