Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 500 gram been ham, in dunne plakjes
    • 1/4 ijsbergsla, in smalle reepjes
    • 1 rode paprika, in kleine stukjes
    • 16 hazelnoten
    • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
    • 2 eetlepels frambozenazijn
    • 2 eetlepels notenolie
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 theelepel scherpe mosterd
    • Een paar druppeltjes vloeibare zoetstof
    • Zwarte peper uit de molen
    • Zout


  • Bereiding:

    • Meng voor de dressing de frambozenazijn, notenolie, olijfolie, mosterd, zoetstof, peper en zout in een schaaltje
    • Hak de helft van de noten grof en schep deze door de dressing
    • Meng de helft van de dressing door de sla en paprika
    • Verdeel de sla, de paprika en de plakjes ham over de borden en giet de rest van de dressing erover heen
    • Garneer de salade met de hele hazelnoten en de bieslook