aantal personen: ??



  • IngrediĆ«nten:

    • 4 eieren
    • 2 eiwitten
    • 1/2 liter slagroom
    • 6 blaadjes gelatine
    • 5 ml vloeibare zoetstof
    • 1 eetlepel citroensap

  • Bereiding:
    • Week de gelatine in ruim koud water.
    • Klop de eieren met de zoetstof schuimig. Zet deze au-bain-marie.
    • Zorg dat het eimengsel wat lobbig wordt door er zeer regelmatig doorheen te roeren.
    • Doe er het citroensap bij.
    • Knijp de gelatine uit en los deze op in het warme eimengsel.
    • Laat het eimengsel nu afkoelen door de kom in koud water te zetten.
    • Klop de slagroom stijf en in een andere kom de eiwit stijf kloppen.
    • Schenk nu het afgekoelde eimengsel door de slagroom en schep daarna voorzichtig de
      stijfgeklopte eiwitten erdoor.
    • Doe dit in een met koud water omgespoelde puddingvorm of in vier kleine vormen.
    • Laat het 2 uur opstijven in de koelkast.