-
Ingrediënten:
-
3 eetlepels Maestrichter Stroop
-
3 eetlepels wijnazijn
-
1 theelepel tijm
-
Kerrie
-
Knoflookpoeder
-
Koriander
-
Peper
-
Zout
-
1 theelepel tomatenketchup
-
1 theelepel zonnebloemolie
-
-
Bereiding:
-
Vermeng de Maestrichter stroop en de wijnazijn en voeg er
achtereenvolgens de overige ingrediënten en 2 dl water aan toe
-
Laat de saus 8 minuten op zacht vuur koken en vervolgens geheel
afkoelen
-
Leg het barbecuevlees een dag in deze marinade (door de marinade
wordt het vlees sneller bruin)
-
Laat het vlees na het aanbraden onder aluminiumfolie gaar worden
-
Maestrichter Stroop is verkrijgbaar van het merk Frutesse (licht
groene pot).
-
De tomatenketchup is het lekkerste zonder verdere ingrediënten
-