• Ingrediënten:





    • 3 eetlepels Maestrichter Stroop



    • 3 eetlepels wijnazijn



    • 1 theelepel tijm



    • Kerrie



    • Knoflookpoeder



    • Koriander



    • Peper



    • Zout



    • 1 theelepel tomatenketchup



    • 1 theelepel zonnebloemolie






  • Bereiding:





    • Vermeng de Maestrichter stroop en de wijnazijn en voeg er
      achtereenvolgens de overige ingrediënten en 2 dl water aan toe



    • Laat de saus 8 minuten op zacht vuur koken en vervolgens geheel
      afkoelen



    • Leg het barbecuevlees een dag in deze marinade (door de marinade
      wordt het vlees sneller bruin)



    • Laat het vlees na het aanbraden onder aluminiumfolie gaar worden



    • Maestrichter Stroop is verkrijgbaar van het merk Frutesse (licht
      groene pot).



    • De tomatenketchup is het lekkerste zonder verdere ingrediënten