• Ingrediënten:


    • 3 eetlepels boter

    • 4 bananen (in schijven)

    • 6 eieren (wit en dooiers gescheiden)

    • 1/2 theelepel zout

    • Snufje cayennepeper

    • 1/4 kop melk

    • 2 eetlepels fijngehakte peterselie

  • Bereiding:


    • Smelt de boter in een pannetje en bak de schijven banaan ca. 5 minuten zachtjes, ze regelmatig kerend

    • Haal ze uit de pan en leg ze apart

    • Klop de dooiers met het zout, de cayennepeper en de melk

    • Klop het eiwit tot het stijf is en schep eiwit en dooiers bij elkaar

    • Doe dit mengsel in een beboterde diepe kasserol van 17 x 25 cm en schik de schijfjes banaan er bovenop

    • Laat het 20 minuten in een oven op 175 graden bakken tot het lichtbruin is

    • Bestrooi met peterselie en serveer het in de kasserol