Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 250 Ć” 350 gr bami of noedels (dunne bami)
    • 150 gr gepelde garnalen
    • 500 gr verse spinazie
    • 2 grote uien
    • 1 teentje knoflook
    • Slaolie
    • Zout
    • Peper
    • Ve-tsin
    • Nootmuskaat
    • Trassie
    • Laos


  • Bereiding:

    • Spoel de garnalen af, laat ze uitlekken en strooi er wat zout, peper, laos en nootmuskaat over
    • Snijd de spinazie in stukken van 5 cm, was ze en laat ze uitlekken
    • Kook de bami intussen gaar, spoel ze af en laat ze uitlekken
    • Fruit de garnalen in 1 1/2 eetl slaolie tot ze bruin zijn en laat ze uitlekken
    • Doe hetzelfde met de spinazie, maar laat deze niet te zacht worden
    • Fruit in de overgebleven olie de knoflook en ui
    • Voeg dan de garnalen, spinazie en bami toe en roer alles goed door elkaar
    • Dien het geheel warm op en geef er atjar en gebakken ei bij