Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 250 gr mie
    • 500 gr vlees (varken/kip)
    • 300 gr gemengde groenten
    • Ui
    • Knoflook
    • Djahé (gember)
    • Peper
    • Zout
    • Ve-tsin


  • Bereiding:

    • Snijd het vlees in kleine stukjes en kruid het met peper/zout
    • Was de groenten goed en snijd ze klein
    • Maak de ui en knoflook fijn en doe er de djahé bij
    • Maak hier een kruidenmengsel van dat goed met elkaar vermengd is
    • Zet de wok/wadjan op het vuur, olie erin en dan het kruidenmengsel fruiten
    • Het vlees erbij doen en omscheppend gaar bakken
    • Dan de groenten erbij en weer even omscheppend roerbakken
    • Als laatste de reeds gare bami (volg de aanwijzing op de verpakking) omscheppend op smaak afmaken met peper, zout en ve-tsin