Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 750 gr varkensvlees
    • 1 blikje doperwten
    • 2 preiën
    • 4 uien
    • 4 teentjes knoflook
    • 1 dl olie
    • 1 tl djahé
    • Peper
    • 3 eetl taotjo
    • 1/4 dl ketjap manis


  • Bereiding:

    • Snijd het vlees in blokjes
    • Snijd de prei in ringen, was ze en laat uitlekken
    • Snipper de uien en pers de teentjes knoflook uit
    • Verhit in een braadpan ± 1 dl olie en bak het vlees al omscheppend bruin
    • Zet het vuur wat lager en voeg de prei, gesnipperde ui en knoflook met de djahé en wat peper toe
    • Laat alles 5 minuten bakken
    • Voeg de erwtjes, de taotjo en de ketjap toe en laat het gerecht 15 minuten sudderen