Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 500 gr varkensvlees in blokjes
    • 2 grote fijngesneden uien
    • 3 fijngesneden teentjes knoflook
    • 1 tl djahépoeder
    • 4 schijfjes kentjoer
    • 5 fijngestampte kemiriepitten
    • 1/2 eetl djinten
    • 1 kopje fijngesneden prei
    • 1 kopje bouillon
    • 1 eetl meel
    • 1 ei
    • Zout
    • Peper


  • Bereiding:

    • Wrijf het vlees in met de kruiden en bak het in wat olie bruin
    • Vermeng het meel met het opgeklopt ei
    • Leng het aan met de bouillon en doe er de prei bij
    • Maak af met zout en peper
    • Voeg het mengsel bij het vlees en laat het geheel op klein vuur smoren, tot alles bijna droog en het vlees gaar is
    • Serveer bij witte rijst