Aantal personen: 4


  • Ingrediënten

    • 1 kg varkensvlees in grote stukken gesneden
    • 2 grote fijngesneden uien
    • 3 fijngesneden teentjes knoflook
    • 1/2 tl djahé
    • 1/2 tl peper
    • 1/2 tl kruidnagelpoeder
    • 1/2 tl foelie
    • 1/2 tl citroensap
    • Zout
    • Olie


  • Bereiding:

    • Kook de stukken vlees met wat zout bijna gaar en laat ze uitlekken
    • Bewaar de bouillon
    • Fruit in wat slaolie de knoflook, ui, djahé, peper, kruidnagel en de foelie
    • Bak het vlees er dan aan beide kanten goed bruin in
    • Giet er wat bouillon bij en dan het citroensap erover
    • Zet de deksel op de pan en laat 30 minuten stoven
    • Serveer bij witte rijst