Aantal personen: 4


  • IngrediĆ«nten

    • 10 kleine aardappelen
    • 300 gr varkensvlees
    • 1 eetl taotjo
    • 2 schijfjes djahe
    • Ketumbar
    • Ketjap
    • 5 rode en 3 witte uien
    • Uielad
    • Water/bouillon
    • Olie/reuzel
    • Peper
    • Zout


  • Bereiding:

    • Schil de aardappelen en bak ze met wat zout in z’n geheel in wat reuzel
    • Wrijf alle kruiden samen met de taotjo goed fijn en fruit dit in wat varkensvet
    • Doe er nu het vlees bij, maar snijd het van tevoren in kleine stukjes
    • Voeg dan de kleingesneden uien toe en het uielad, de ketjap en het water of de bouillon
    • Laat alles koken tot het vlees zacht wordt en u het vet kan zien drijven
    • Dan pas doet u er de gebakken aardappelen bij