-
Ingrediënten:-
2 avocado’s -
2 eetlepels citroensap -
Enkele blaadjes sla -
2 gekookte en in kleine blokjes gesneden aardappelen -
1 schoongemaakte en fijngehakte rode paprika -
4 eetlepels gare doperwtjes (uit blik) -
1/4 geschilde en in blokjes gesneden komkommer -
100 gr in kleine stukjes gesneden gare asperges (uit blik) -
4 eetlepels mayonaise -
Zout -
Peper
-
-
Bereiding:-
Schil de avocado’s en snijd ze overlangs doormidden -
Verwijder de pitten -
Besprenkel de avocadohelften met het citroensap -
Drapeer de blaadjes sla op een schaal en leg hier de avocadohelften op -
Vermeng de blokjes aardappel in een kom met de fijngehakte paprika, de doperwtjes, de blokjes komkommer, de stukjes asperge en de mayonaise -
Schep alles voorzichtig dooreen en maak het mengsel op smaak met wat zout en peper -
Verdeel de groentevulling over de avocadohelften en serveer het gerecht onmiddellijk
-