• IngrediĆ«nten:


    • 2 avocado’s

    • 2 eetlepels citroensap

    • Enkele blaadjes sla

    • 2 gekookte en in kleine blokjes gesneden aardappelen

    • 1 schoongemaakte en fijngehakte rode paprika

    • 4 eetlepels gare doperwtjes (uit blik)

    • 1/4 geschilde en in blokjes gesneden komkommer

    • 100 gr in kleine stukjes gesneden gare asperges (uit blik)

    • 4 eetlepels mayonaise

    • Zout

    • Peper

  • Bereiding:


    • Schil de avocado’s en snijd ze overlangs doormidden

    • Verwijder de pitten

    • Besprenkel de avocadohelften met het citroensap

    • Drapeer de blaadjes sla op een schaal en leg hier de avocadohelften op

    • Vermeng de blokjes aardappel in een kom met de fijngehakte paprika, de doperwtjes, de blokjes komkommer, de stukjes asperge en de mayonaise

    • Schep alles voorzichtig dooreen en maak het mengsel op smaak met wat zout en peper

    • Verdeel de groentevulling over de avocadohelften en serveer het gerecht onmiddellijk