aantal personen: 1
- Ingrediënten:
- 1 atlantische tong
- 1 tomaat
- Bloem
- Peper
- Zout
- Tuinkers
- Margarine
- Voor de kruidenboter:
- 100 gr boter
- Peterselie
- Sap van 1/2 citroen
- Scheutje cognac
- Peper
- Zout
-
Bereiding:
- De ingredëenten voor de kruidenboter goed mengen en vervolgens het mengsel
in aluminiumfolie draaien, zodat men nadien in stukjes kan afsnijden - Het geheel in de koelkast plaatsen
- Meng de bloem met peper en zout
- De tongen afdrogen en in de gekruide bloem draaien
- Margarine bruinen en tongen langs beide kanten ongeveer 5 min. bakken
- Stukje kruidenboter op iedere tong leggen en laten smelten, serveren met een
gegratineerde tomaat en tuinkers - Evt. wat aardappelen erbij serveren
- De ingredëenten voor de kruidenboter goed mengen en vervolgens het mengsel