aantal personen: 4


Ingrediënten:

  • 400 gr asperges
  • Peper
  • Zout
  • 4 visfilets (naar keuze) a 250 gr
  • 1 koffielepel mosterd
  • 50 gr boter
  • 100 gr paneermeel
  • Beetje gehakte bieslook
  • Beetje nootmuskaat
  • 4 dl visfumet
  • 2 dl jenever
  • Caennepeper
  • Saffraan
  • Ardenner ham


Bereiding:

  • Kook de asperges beetgaar in zout water
  • Kruid de visfilets met peper en zout
  • Bestrijk de filets met een mengsel van de mosterd, boter, paneermeel,
    bieslooken nootmuskaat
  • Leg de vis in een braadschotel en overgiet ze met de visfumet en jenever
  • Zet de schaal 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden
  • Neem nu de visfilets uit de pan en werk de saus op met een klontje boter
    enbreng op smaak met cayennepeper en een snuifje saffraan
  • Warm de asperges op in de saus en schik ze op de borden met de filets
  • Garneer met een spiegeltje saus en reepjes gerookte Ardenner ham