aantal personen: 4
Ingrediënten:
- 400 gr asperges
- Peper
- Zout
- 4 visfilets (naar keuze) a 250 gr
- 1 koffielepel mosterd
- 50 gr boter
- 100 gr paneermeel
- Beetje gehakte bieslook
- Beetje nootmuskaat
- 4 dl visfumet
- 2 dl jenever
- Caennepeper
- Saffraan
- Ardenner ham
Bereiding:
- Kook de asperges beetgaar in zout water
- Kruid de visfilets met peper en zout
- Bestrijk de filets met een mengsel van de mosterd, boter, paneermeel,
bieslooken nootmuskaat - Leg de vis in een braadschotel en overgiet ze met de visfumet en jenever
- Zet de schaal 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden
- Neem nu de visfilets uit de pan en werk de saus op met een klontje boter
enbreng op smaak met cayennepeper en een snuifje saffraan - Warm de asperges op in de saus en schik ze op de borden met de filets
- Garneer met een spiegeltje saus en reepjes gerookte Ardenner ham