aantal personen: 4



  • Ingrediënten


    • 600 gr aspergepunten

    • 2 tl zout

    • 4 eieren

    • 20 gr truffel

    • Witte peper uit de molen

    • Zout



  • Bereiding


    • Neem voor de asperges rachel aspergepunten

    • Schil en gaar ze volgens het
      basisrecept

    • Haal de gare aspergepunten uit het kooknat, laat ze goed uitlekken

    • Leg ze eventueel op een schone theedoek of wat lagen keukenpapier om ze
      helemaal droog te krijgen

    • Snijd ze in stukjes van 3 centimeter

    • Breek de eieren in een beslagkom, klop ze goed los en breng ze op smaak met
      versgemalen peper en zout

    • Hak de truffel in blokjes

    • Smelt boter in een koekepan, giet er de massa in en laat die onder langzaam
      roeren stollen

    • Wanneer het roerei nog vochtig is, de aspergepunten en de truffel erdoor roeren

    • Verdeel het roerei over de borden