aantal personen: 4
-
Ingrediënten
-
600 gr aspergepunten -
2 tl zout -
4 eieren -
20 gr truffel -
Witte peper uit de molen -
Zout
-
-
Bereiding
-
Neem voor de asperges rachel aspergepunten -
Schil en gaar ze volgens het
basisrecept -
Haal de gare aspergepunten uit het kooknat, laat ze goed uitlekken -
Leg ze eventueel op een schone theedoek of wat lagen keukenpapier om ze
helemaal droog te krijgen -
Snijd ze in stukjes van 3 centimeter -
Breek de eieren in een beslagkom, klop ze goed los en breng ze op smaak met
versgemalen peper en zout -
Hak de truffel in blokjes -
Smelt boter in een koekepan, giet er de massa in en laat die onder langzaam
roeren stollen -
Wanneer het roerei nog vochtig is, de aspergepunten en de truffel erdoor roeren -
Verdeel het roerei over de borden
-