10 stuks


  • Ingrediënten:


    • 10 kleine aardappelen met schil

    • Zout

    • Peper

    • 10 laurierblaadjes

    • 2 eetlepels olijfolie

    • 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes

    • 10 houten spiesjes

  • Bereiding:


    • Kook de aardappelen ca. 15 minuten in kokend water met zout, laat ze iets afkoelen en snijd elke aardappel in vier partjes

    • Steek aan de spiesjes 4 partjes aardappel en 1 blaadje laurier

    • Verwarm de grill voor op hoogste stand

    • Bestrijk de spiesjes met olie en bestrooi ze met rozemarijn, zout en peper

    • Grilleer de spiesjes onder regelmatig omdraaien ca. 10 minuten

    • Variatie:

    • Kook de aardappelen volgens bovenstaand recept en snijd ze in partjes

    • Rol elk partje in een dun plakje bacon

    • Maak spiesjes van 4 in bacon gerolde partjes aardappel en grilleer ze ca. 10 minuten onder de hete grill

    • Draai ze regelmatig om