-
Ingrediënten- 4 reebiefstukken
- Zout
- Peper
- Basilicum
- 100 gram boter
- 200 gram champignons
- 2 borrelglazen wodka
- Citroensap
- 4 eetlepels zure room
- Marjolein
- Tijm
- Zilveruitjes
- Augurken
- Peterselie
- Suiker
-
Bereiding:- Sla de biefstukken plat en wrijf ze in met peper, zout en fijngewreven basilicum
- Verhit de boter en schroei de biefstukken aan weerszijden dicht
- Braad ze gaar naar eigen smaak
- Bak de champignons in de braadboter
- Maak de saus af met wodka, citroensap, room, marjolein en tijm
- Roer er daarna de fijngehakte uitjes en augurken, de peterselie en de suiker doorheen
- Verwarm de saus goed
- Serveer dit gerecht met in boter gestoofde uien en gekookte aardappels