• IngrediĆ«nten

    • 4 reebiefstukken
    • Zout
    • Peper
    • Basilicum
    • 100 gram boter
    • 200 gram champignons
    • 2 borrelglazen wodka
    • Citroensap
    • 4 eetlepels zure room
    • Marjolein
    • Tijm
    • Zilveruitjes
    • Augurken
    • Peterselie
    • Suiker


  • Bereiding:

    • Sla de biefstukken plat en wrijf ze in met peper, zout en fijngewreven basilicum
    • Verhit de boter en schroei de biefstukken aan weerszijden dicht
    • Braad ze gaar naar eigen smaak
    • Bak de champignons in de braadboter
    • Maak de saus af met wodka, citroensap, room, marjolein en tijm
    • Roer er daarna de fijngehakte uitjes en augurken, de peterselie en de suiker doorheen
    • Verwarm de saus goed
    • Serveer dit gerecht met in boter gestoofde uien en gekookte aardappels